top of page

Algemene voorwaarden

Identiteit
JulesEnJeanne.be
Anne Theeten
Vijfseweg 215, 8793 Waregem (St Eloois Vijve)
Telefoonnummer: +32 (0)56 90 44 09
E-mailadres: info@julesenjeanne.be
BTW-identificatienummer: BE 0837 994 282

De leveringsvoorwaarden. 
Wij leveren de aangekochte waren in onze webshop julesenjeanne.be in België. De kostprijs voor verzending bedraagt €5,75. (btwi) Bij een bestelling vanaf de €99 (btwi) ontvangt de klant zijn bestelling gratis thuisgeleverd. Julesenjeanne.be is niet aansprakelijk bij vertraging van de bezorger (post of koerierdienst). Wij voorzien doorgaans een verzending de dag van of eerste werkdag na de bestelling. De klant kan zoals wettelijk beschreven zijn bestelling annuleren mocht zijn de levering niet binnen de 30 dagen gebeurd zijn.

Retouren

De retours binnengebracht in de winkel worden desgewenst omgeruild of er wordt een tegoedbon uitgeschreven. In geval van terugzending wordt een tegoedbon uitgeschreven. Deze zal één jaar geldig zijn.
 

Betalingen & Tarieven
Alle vermelde tarieven op onze website zijn btw inbegrepen. Er bestaan geen extra kosten. Wij bieden verschillende betalingsmogelijkheden aan. Wix kaarten, paypal, bancontact. Iedere bestelling is een ‘Bestelling met betalingsverplichting’.


De wettelijke garantie.

Onze klanten beschikken over de wettelijke garantie bij hun bestelde producten. 

Herroepingsrecht
Onze klanten kunnen gebruik maken van het herroepingsrecht tot 14 dagen na de bestelling. Hij/Zij kan hiervan gebruik maken door deze aanvraag schriftelijk en aangetekend te verzenden. 
De klant dient hierbij de geleverde goederen ongebruikt en in de originele ongeopende verpakking terug te sturen.

bottom of page